Hihihi it’s already VERY creative I think. We vinden het allebei hartstikke leuk om hard te werken, maar ik zou graag zien dat we naast onze verdiensten van het harde actieve werken ook een passief inkomen gaan genereren!
Emiel de Ruiter Karin Een hypotheek aflossen is overigens als beleggen en de woningmarkt staat in de grote steden ook alweer op all time high. Huiseigenaar zijn en aflossen is dus zeker niet risicovrij.
dame zoekt byverdienste of thuiswerk 02 Vraag van mevrouw Sonja Becq aan de minister van Pensioenen over “het pensioen van de politie” (nr. 4339) Why? Because the primary intention is to serve the self. For creating passive income you need to serve the market in the first place and as a result of successful implemtentation you will serve yourself (or better, the market will serve you).
Podcast 5 Basiswaarden nader geoperationaliseerd 36
https://mystockmarketbasics.com/wp-content/uploads/2016/08/Passive-Income-Real-Estate-Search.jpg

Passive Income for Seniors

Online artikelen schrijven Creëer Passief inkomen met informatieproducten kantoffis_admin 2018-03-21T20:04:07+00:00 ik help leidinggevenden om het werkplezier te verhogen door knelpunten aan te pakken en op te lossen en te voorkomen.
2 € 108,16 € 8,00 € 0,16 ik bied aan/ik zoek Dacht het niet. Uiteraard mag ieder zijn mening vrij uiten. Maar sommige van deze ‘oplossingen’ zijn illegaal en mensen die ze aanprijzen misbruiken Open Circles als “jachtterrein”. Mensen die het economisch moeilijk hebben staan misschien sneller open voor deze bedrieglijke “oplossingen”.
Ik heb begrepen dat u een aantal zaken wil wijzigen. Op basis van welke criteria wil u de reorganisatie van de permanenties aanpakken?
Plaats jouw expertise in het commentaarveld hieronder! Inkomende oproep van bier
Anderen bekeken ook: Ook wil ik een rekenmethode kennen, waarmee ik dus kosten/baten en terugbetaal-tijd van zo`n investering kan uitrekenen.
zondag 7 mei 2017 09:27 Dit is goed nieuws voor mensen met bezittingen. Mensen met bezittingen worden steeds rijker omdat ze een passief inkomen verdienen. Management & ondernemerschap
Heb dan ook nog totaal geen idee hoe ik in mijn branche passief inkomen kan genereren. Het pensioen moet wel uiterlijk ingaan op de dag waarop je de leeftijd bereikt die vijf jaar hoger is dan jouw AOW-leeftijd. Dat geldt ook voor privé pensioen (lijfrente).
An Geuens Uw volledige naam Jaren Machine Resultaat rendement Resultaat samengesteld rendement Ja en nee. Inleg in de spaarhypotheek wordt lager naarmate de rente hoger is. Je rendement is namelijk gelijk aan de rente die je betaald, en over de rente kosten krijg je HRA. Je rentelasten zijn hoger naarmate de rente hoger is, dat spreekt denk ik voor zich.
Neobux – 2 weken online verdiensten SonRumuy
Hartstikke bedankt voor het delen van je kennis! In antwoord op de meer specifieke vragen van mevrouw Becq en de heer De Vriendt kan ik meegeven dat de RVP een constante vermindering van het aantal bezoekers van zijn zitdagen vaststelt. Het gemiddelde aantal bezoekers over de periode 2012-2015 is van 12,58 teruggevallen tot 10,73, wat een daling van min of meer 15 % betekent. Het aantal ontvangen brieven daarentegen is stabiel gebleven en schommelt rond de 66 000 brieven. De telefonische oproepen zijn met 31 % gestegen. Hun aantal zal in 2015 naar schatting 48 000 oproepen bedragen. Het aantal gebruikers van mypension.be is 4,5 keer groter geworden en zal naar alle waarschijnlijkheid in 2015 op 930 000 gebruikers uitkomen.
[VIDEO] Wat kunnen we verwachten van de Europese top? Locatie Activiteit : Tweets door @financieel_IQ In most countries the laws against pyramid schemes require that you only receive commissions for selling goods or services, not for recruiting new distributors.
Thanks Nisandeh for not giving up! Hugs Mensen leven gemiddeld langer en blijven langer gezond. Dit is zowel voor het individu als de samenleving een verrijking. Het vergt echter ook een nieuwe kijk op de rol van ouderen in de samenleving. De gemiddelde leeftijd van de bevolking stijgt, vooral door de daling van het geboortecijfer. Onze samenleving is nog onvoldoende ingesteld op deze veranderingen. Sommige deskundigen kwalificeren de vergrijzing daarom als een biologische tijdbom met desastreuze sociale gevolgen. Deze voorstelling van zaken is onnodig somber. De vergrijzing brengt zeker stevige uitdagingen met zich mee. Het aantal mensen met dementie bijvoorbeeld, zal naar verwachting stijgen van circa 175 000 nu tot 320 000 in 2030. Maar tijdige maatregelen kunnen maatschappelijke problemen voorkomen en een aantal basiswaarden ten aanzien van ouderen overeind houden en waar nodig versterken.
Wees gewoon slim en leer voor je zelf te zorgen, dan heb je nog plenty mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als uniek persoon. # mantelzorgondersteuning versterken
P2P-leningen zijn een risicovolle manier om een ​​vast maandelijks inkomen te genereren bij pensionering. Om $ 5,000 per maand te verdienen met P2P-leningen, zou je meer dan een half miljoen dollar moeten investeren in risicovolle beleggingen en een rendement van 11,3% verdienen. Gezien het feit dat je potentieel je hele hoofd zou kunnen verliezen, is dit teveel risico voor de meeste gepensioneerden.
Passief inkomen klinkt mij als muziek in de oren … en wie niet. Dus ik heb de training gedaan en er geleerd hoe verschillende aanpakken op verschillende vakgebieden kunnen passen.
Marihuela Belt Footer zaterdag 6 mei 2017 21:22
West-Vlaanderen Passief inkomen: bestaat dat echt? Ja, dit is idd een enorme sprong, tot snel Harm!
Hoi Sven, ja, het is hard werken maar als je blijft leren en stapelen dan gaat het steeds sneller!
Margo Ruiter Inmiddels heb ik dit bedrag in de derde lening gestopt. # sport en beweging op maat
Muziek Recente artikelen Goh Rozelinde, Mijn tools Jan 18 De moedige minister en het sociaal profitariaat: over de verstrenging van de voorwaarden voor de inkomensgarantie voor ouderen
En hier zie ik nog een grote uitdaging! Boeken zou ik kunnen schrijven maar verder tast ik nog een heel klein beetje in het duister…
kabelmannetje schreef op dinsdag 9 mei 2017 @ 10:47: Logomakr_5ozcHr Leipo Alles tonen – de heer Peter De Roover aan de minister van Pensioenen over “het maximumrendement in de WAP” (nr. 7134)
Vandaag Heeft de minister ideeën om tot een betere terugvordering van de onterecht uitgekeerde bedragen te komen? Tsjah, volgens mij heeft kabelmannetje wel ‘t een en ander aan verhuur ervaring, naar nu een betere manier gevonden.
Exact. Er zijn niet veel alternatieven. Als je inzet op alleen sparen wordt het traject naar FO een stuk langer, je moet op dit moment zelfs verlies goed maken. Vooral Amerikaanse aandelen zijn nu niet goedkoop, maar je kunt ook DCA toepassen zoals al is gezegd.
Dit zijn slechts enkele voorbeelden om een passief inkomen te bekomen of zelfs rijk te worden. Misschien denk je dat je hiermee nog niet meteen veel zal opschieten en dacht je hier het ultieme geheim te vinden om meteen rijk te kunnen worden van vandaag op morgen. Maar zo werkt het niet. Geleidelijk aan zal de mindset veranderen, door dit hier te lezen, tot inzicht te komen over de werking van geld. Eerst dien je te begrijpen hoe geld werkt en vooral niet werkt en hopelijk ben je na dit artikel wat gemotiveerder om aan te slag te gaan. Lezen over hoe geld werkt door de boeken van Robert Kyiosaki te lezen zal je al een stap in de juiste richting brengen. Er wordt geen kant en klare formule aangeboden om rijk te worden maar een heel ander kijk op het financieel systeem en vooral over ons onderwijs. Hij legt uit dat wij als kinderen nooit leren over hoe we met ons geld moeten omgaan. We worden allemaal klaar gestoomd om goed je best te doen op school, goede punten te halen, zo hoog mogelijke studies te volgen en een goede job te zoeken. Maar nog nooit werd iemand rijk door te werken voor een baas. Vanaf het moment dat je dit snapt en nog zoveel meer, zal je een andere visie krijgen. Je voelt gewoon dat hij het juist heeft als je zijn boeken leest.  Daarna zul je zelf ideeën krijgen om volgens jouw talenten en op jouw hartsniveau zaken te gaan doen die je het gewenste kapitaal bezorgen. Het kan bij iedereen anders zijn. Geloof geen mensen die je de rijkdom beloven via hun manier. Blijf bij jezelf en benut uw eigen talenten. Misschien krijg je door de juiste mindset die je nu opbouwde genoeg zelfvertrouwen om eindelijk aan die boek(en) te beginnen schrijven. Of durf je eindelijk voor die zangcarrière te gaan, zet je websites op met affiliate marketing. Zet je eindelijk uw kunstwerken ten toon…
Ik begrijp wel dat u zegt dat die regeling binnen enkele weken mee wordt opgenomen in het kader van het Nationaal Pensioencomité. Ik veronderstel dat de opstart van de werkgroep die zich daarmee specifiek bezighoudt, een aanvang neemt. Wordt dat besproken in het comité dat zich buigt over de overheidspensioenen of in het comité dat zich buigt over de zware beroepen? Of wordt deze materie in beide comités besproken?
Het opbouwen van goed vindbare affiliate websites om producten van andere bedrijven / personen te promoten voor een commissie. quote:
Bezittingen zijn dingen die een passief inkomen genereren voor hun eigenaar. Je investeert vandaag geld in bezittingen om daar in de toekomst een inkomen uit te trekken.
Zorg voor ouderen met psychogeriatrische aandoeningen heeft voor het kabinet hoge prioriteit. Een aparte groep daarbij vormen mensen met een verstandelijke handicap. Zij worden ouder door kwaliteitsverbetering in de zorg, maar bij hen treden op jongere leeftijd al ouderdomsproblemen op. De zorg voor deze groepen mag niet verslechteren doordat vergrijzing grote druk op middelen en menskracht zet.
Ik heb alles gelezen wat ik maar kon lezen over het maken van online programma’s. Ik heb online programma’s gevolgd over hoe je online programma’s maakt en ik heb gewerkt aan mijn online programma’s: IEDERE DAG.
mediator met als specialisatie omgevingsconflicten. Als ervaren Natuurgeneeskundig Therapeut, als Imker (waar op het ogenblik veel vraag naar is), als Maya Tzolkin deskundige, als Voedingsdeskundige.
– I could also consider writing own songs and sell these CD’s during the gigs. – Antivirus Dit kabinet is van mening dat de discussie over de toekomstbestendigheid van de AOW, inclusief de financiering, maatschappelijk verder gevoerd moet worden met oog voor zowel de effectiviteit van het beleid als voor het maatschappelijke draagvlak.
Spijtig genoeg komen ze er later maar achter dat er zich veel omstandigheden kunnen voordoen die ze niet hebben zien aankomen.  Naar verwachting zal het gemiddelde inkomen van ouderen stijgen, ook in verhouding tot jongeren. Tegelijkertijd zien we grote verschillen in de samenleving ontstaan tussen mensen met een aanvullend pensioen en met vermogen en mensen, veel vrouwen en allochtonen, die het alleen met een AOW-uitkering moeten doen.
01.03  Peter De Roover (N-VA): Mijnheer de minister, ik begrijp uw antwoord op de eerste vraag. Ik zal ze dan ook formuleren als een schriftelijke vraag.
België 11.01  Sonja Becq (CD&V): Mijnheer de voorzitter, mijnheer de minister, ook deze vraag dateert van tijdens het reces en gaat over aanvullende pensioenen voor “slapers”. Nadien is er hierover wat commotie geweest, maar ondertussen had ik deze vraag reeds ingediend.
Op maandag 19 december 2016 vertelt Jeroen de Rijk over zijn leven als percussionist en muziekproducer. Jeroen. Jeroen werkte met artiesten als Michael Jackson, David Guetta en de Toppers. Behalve muzikant is Jeroen ook een rasverteller.
0 Reageer Maten Wat is een passief inkomen? Ik hoop dat je nu beter begrijpt wat passief inkomen betekent en er nu in kunt gaan geloven! Hallo Max, ik bestudeer al jaren de macro economie om een degelijke winstgevende strategie uit te stippelen. Helaas is een antwoord op je vraag niet zo eenvoudig, omdat we niet alleen in een tijd van opgeblazen bubbels leven maar nu ook het geld zelf in een crisis raakt! Hoeveel mensen beseffen dat alleen al de ECB elke maand 80 miljard euro bijprint en in de Europese economie pompt? Waarom doen ze dit en welk effect zal dit op ons geld hebben? Ik neem het zekere voor het onzekere en investeer minimaal 15% van mijn nettowaarde in verschillende opkomende cryptocurrencies. Mark my words: die zullen blijven, groeien en steeds belangrijker worden omdat ze een oplossing bieden voor het door corruptie, imperialisme en arrogantie gebroken geldsysteem en alle failliete overheden met hun doorgeslagen collectivisme. Hopelijk heb je hier iets aan. Ik geef hier ook op verzoek workshops over. Informatie en kennis in combinatie met de juiste actie is van financieel levensbelang nu!
Sport (145) Samenwerken? Neem contact op! Het kabinet voorziet dat de beschikbaarheid van verzorging voor ouderen een knelpunt kan worden. Meer dan de vraag naar curatieve zorg wordt de vraag naar verzorging door demografische factoren bepaald, zij het niet volledig: een pil nieuwe medische ontwikkelingen en toenemende zelfredzaamheid kunnen wonderen doen. Maar zonder wonderen zal door de veranderende demografische verhoudingen het aanbod van arbeid onder druk komen, terwijl de vraag naar zorgarbeid stijgt. Een toenemende participatie in betaalde arbeid vergroot het betaalde aanbod, maar beperkt ook de beschikbaarheid van mantelzorg. Het stimuleren en ondersteunen van mantelzorg is daarom van groot belang.
Onbekend schreef op zondag 7 mei 2017 @ 14:55: CPB (2004) Arbeidsaanbod in de lange-termijnscenario’s, CPD-Document nr. 71, Den Haag.
– de beeldvorming over sport en bewegen door 50-plussers. Hallo Mark, bedankt voor je reactie.
Snelzoeken Snelzoeken Het gebruik van je gegevens
Muziek en Dans (24) And by the way, by its very nature MLM is a ‘canibalistic’ (I just invented this word) opportunity.
Ontdek meer over ideeën om het webverkeer te vergroten Meer informatie over kunt u geld verdienen online enquêtes Meer informatie over Moms At Home.Com

Legal | Sitemap

11 Comments on Meer informatie over passief inkomen op de Filippijnen

 1. Ryan Melendez says:

  In het woud van mogelijkheden voor passive income ben ik nog niet verder gekomen dan het idee voor het schrijven van een boek. Tegen aanbiedingen van anderen om met hen geld te verdienen zonder er iets voor te hoeven doen, sta ik erg wantrouwig, zoals een goed boekhouder betaamd :-).
  Het tegenovergestelde van een bezitting is een consumptiegoed. En het tegenovergestelde van investeren is daarom consumeren.
  Bij het promoten van mijn werk en mijn Naaicafé krijg ik heel veel positieve reacties maar ik krijg de mensen niet of te weinig binnen. Ik kan niet leven van mijn inkomsten.
  TOP 5 BEST GELEZEN
  Ik kan begrijpen dat u het einde nog niet ziet, maar de timing was ook een vraag.
  Rudy Klaasen neemt ons mee in de wereld van de eetbare buurt. Wat is een eetbare buurt? Wat is er mogelijk? Wat gebeurt er al elders in de stad en buiten Amsterdam en wat zou het voor OHG kunnen betekenen?

 2. Monique Fuller says:

  Workshop Boost jouw inkomen
  – uitdagend lesmateriaal aanbieden via webshop of site (interactief)
  Mediaan, gemiddeld is 46K.
  @Willem-Paul: Ik denk dat je zelf het best antwoord op de vraag kunt geven. Zijn er mensen die er geld voor over hebben te leren hoe je goede graffiti maakt?
  MLM als verkoopformule is net zo goed als het product zelf en je zult in het product moeten geloven en het ook willen verkopen… maar voor passief inkomen beslist een verkeerd instrument.

 3. Gabrielle Wells says:

  Daphne Vrolijk
  I have specialized in art therapy treatment of Prolonged Grief Disorder, Low self-esteem and Family-Art-Therapy.
  Rian Langermans

 4. Roslyn Harmon says:

  3. Het opbouwen van een passief inkomen is niet achterover leunen en denken rijk te worden. Leun je achterover dan val je!
  Volkskrant.nl deelt de informatie die zij verkrijgt middels het gebruik van cookies en vergelijkbare technieken, waaronder ook persoonsgegevens, in een samenwerkingsverband genaamd NLProfiel van Buymedia Nederland met Sanoma en Telegraaf Media Groep om gezamenlijke groepsprofielen op te stellen.
  Mijn bedrijf heb ik sinds kort omgedoopt tot de Verbouwingsarchitect. Ik help je het allerbeste uit de verbouwing én je huis te halen. Inmiddels ben ik diensten aan het ontwikkelen om meer mensen tegelijk en op afstand te kunnen ondersteunen bij het maken van verbouwingsplannen. Stapje voor stapje kom ik steeds meer tot de ontdekking dat er ook binnen mijn werkgebied, wat vaak 1 op 1 gebeurt, heel veel mogelijkheden zijn!
  I made a fortune with PDF eBooks in the past – they’re easy to create, you can upload them to your server, and start selling them almost immediately.
  Misschien zou een studiemiddag van lezers die in allerlei verschillende nichemarkten beleggen leuk en interessant zijn. Zo kan je elkaar onderling op scherp zetten en veel van elkaar leren…..
  There’s no free lunch.
  Ten tweede, begrijp ik dat men sinds het arrest van 2006 weliswaar niet het kader maar wel de werkwijze van de administratie heeft aangepast, zodat het onderscheid tussen de langstlevende echtgenoot en de ex-echtgenoot opgeheven wordt. Voor de gepensioneerden verwittigt PDOS zelf via een aangetekende brief. Ik meen dat daarmee de gelijke behandeling verwezenlijkt is. In het geval van het overlijden van personeelsleden in actieve dienst, heb ik begrepen, is dit minder evident, omdat die informatie bij PDOS niet aanwezig is.
  Begin met beleggen: Je moet van beleggen een gewoonte maken. Ongeacht hoe klein je investering ook is, je moet beginnen met beleggen. De gewoonte van geld sparen en beleggen is wat gewone mensen rijk kan maken. Wie denkt dat hij/zij niet genoeg geld heeft om te beleggen, moet naar zijn/haar uitgaven kijken.
  22 mrt, 2015
  Blijf leren en blijf meten!

 5. Rene Reeves says:

  SCP, RMO (2004) Ouderen en maatschappelijke inzet, Werkdocument 4, Den Haag.
  My expertice is teaching shiatsu, onchair massage and Chinese medicine. I have developed various learning methodes and work models for students and massage therapists.
  25/03/2018
  Kan de sponsor contact opnemen met het publiek:
  Wat veel mensen niet weten is dat die ‘zogezegde experten’ dikwijls zelf financiële problemen hebben, kijk maar naar de bankcrisis.

 6. Alisa Winters says:

  De medische beroepsgroepen in de ouderenzorg: verpleeghuisartsen, sociaal geriaters, klinisch geriaters en ouderenpsychiaters kennen allemaal hun eigen domein als het gaat om de medische zorg voor de ouderen. Om in de toekomst een samenhangend pakket aan geriatrische medische zorg mogelijk te maken, is er de noodzaak dat de betrokken medische beroepsgroepen gezamenlijk een visie op deze geriatrische medische zorg ontwikkelen. De Staatssecretaris van VWS heeft het initiatief genomen en heeft de beroepsgroepen uitgenodigd tot een gezamenlijk gesprek over de taakinvulling. Van de medische beroepsgroepen wordt gevraagd om een plan te maken hoe te komen tot een samenhangend pakket aan medische geriatrische zorg. Daarnaast heeft de Staatssecretaris de Raad voor Gezondheidsonderzoek gevraagd een advies uit te brengen over de wetenschappelijke infrastructuur van de geriatrische zorg in Nederland. Het advies zal ook ingaan op onderzoeksprioriteiten rekening houdend met de demografische ontwikkeling. Naast de demografische ontwikkeling zal er bij het prioriteitsadvies ook aandacht worden besteed aan het feit dat veel medisch onderzoek gericht is op gezondheidsproblemen van mensen op middelbare leeftijd in plaats van die van mensen op een hoge leeftijd.
  international living
  Hoe de rijken steeds rijker worden? Hoe rijken rijker worden? 16 mei 2018
  totaal Totaal
  La concertation sociale est évidemment importante, mais celle avec les communes l’est tout autant. Je pensais sincèrement que cette dernière avait eu lieu. Or je me suis rendu compte, au fur et à mesure de leurs réactions, qu’elle n’avait pas eu lieu! Ce n’est en effet qu’à la fin du mois de juillet que les communes concernées ont été averties par un courrier de l’ONP de la suppression de leur permanence.
  Hi Patricia
  04-04-2018 .. Mensen met een beperking onderbetalen.. ECHT !! Teken je ook de petitie ajb?
  Dan maak je hopelijk 100e winst en pas na verkoop (lastig met huurbescherming) inkasseer je de maandelijkse aflossingen. Het is maar de vraag of je huis door huurders in een goede staat is natuurlijk.
  vrijdag 5 mei 2017 12:14

 7. Glenn Shaffer says:

  Actief ondersteunen van landelijke lobby voor meer geld voor o.a. specialistische jeugdhulp.
  Nick Heurter
  Twan van Asseldonk
  Mijn passief inkomen komt dit jaar uit op € 50.000 (mijn doel) en ik ben pas in november 2013 gestart! Dat is lachen, toch?

 8. Tiffany Castaneda says:

  Mijnheer de minister, ik heb twee vragen voor u.
  Dan is dit ongetwijfeld de meest interessante informatie die jij vandaag gaat lezen.
  Ondernemen

 9. Bridget Rios says:

  Moshi wijzigde deze reactie 07-05-2017 11:23 (34%)
  * The secret, The magic, The power van Rhonda Byrne (alles draait rond aantrekkingskracht)
  A.W.J. (Ton) Schoo, LIJSTTREKKER LIJST 5 (DOP) Mail: tschoo@home.nl

 10. Marshall Mcknight says:

  De rijksoverheid kan niet anders dan algemene regels stellen, terwijl de burger van nu en zeker die van de toekomst maatwerk vraagt. De reactie op de veelheid aan wensen is in de verzorgingsstaat vaak vertaald in steeds complexere wet- en regelgeving. De voortdurende aanpassing van arrangementen heeft de nodige uitdijing van die arrangementen, bureaucratie, verkokering en afstemmingsproblemen en kostenverhoging met zich gebracht. De grenzen daarvan zijn nu bereikt of in ieder geval in zicht. Er zal een vrij radicale beweging moeten worden gemaakt, waarbij de verantwoordelijkheden meer worden gelegd op de niveaus waar de integratie van de verschillende beleidsdomeinen daadwerkelijk plaatsvindt. Vaak is dat de burger zelf, de bedrijven en instellingen en als het gaat om het openbare bestuur het lokale niveau. Het omgaan met de gevolgen van een straks in hoog tempo ouder wordende bevolking is een verantwoordelijkheid van de samenleving als geheel. Werkgevers, werknemers, ouderen zelf en hun organisaties als belangengroep, bewoner of cliënt, woningcorporaties, gezondheidszorginstellingen, welzijnsorganisaties, pensioenfondsen, zorgverzekeraars, politiek en overheden: gemeenten, provincies, rijk, allen zullen vanuit hun specifieke verantwoordelijkheid een bijdrage aan de vergrijzende samenleving moeten leveren. Het kabinet ziet in de WMO een middel om ruimte te geven aan het lokale beleid.
  En hier zie ik nog een grote uitdaging! Boeken zou ik kunnen schrijven maar verder tast ik nog een heel klein beetje in het duister…
  De statistieken liegen niet.
  Blijf kalm, ik kom er snel uit Zwangerschap
  Nu, dat heb ik geweten!
  en nu komt het moment ‘wat gaan we met ons geld doen’.
  Terwijl als je een authentiek product creëert vanuit je eigen ervaring en met jouw “ziel” erin, schiet je er zowiezo bovenuit.

 11. Kitty Blanchard says:

  De middenklasse
  83 reacties
  Ik heb alles gelezen wat ik maar kon lezen over het maken van online programma’s. Ik heb online programma’s gevolgd over hoe je online programma’s maakt en ik heb gewerkt aan mijn online programma’s: IEDERE DAG.
  07 juli 2016 17:09
  Wat zou u doen met enkele duizenden euro’s extra per week/maand ?
  Locatie Activiteit :
  Ronald Dingerdis
  iPhone 7

Leave a Reply

Your email address will not be published.